OP EEN LOCATIE

LOCATIESHOOT

De leukste foto’s om te hebben als eeuwige herinnering zijn de spontane foto’s. Niet de geregisseerde foto’s die gemaakt zijn in een studio waarbij je weer is op een rieten mandje zit, in een ongemakkelijke houding en moet lachen naar een vogeltje die er niet is.

Het is natuurlijk leuker om een foto shoot te doen met je vriend of vriendin, kinderen, familie of in je eentje op een mooie locatie en het bespaart je ook nog is in de kosten omdat er geen studio aan te pas komt. Je kan het zo gek niet bedenken of het is mogelijk op een locatieshoot!

''Maar... wat zijn de mogelijkheden op een locatieshoot?''

De vraag is… Wat niet?! Kies een specifieke locatie of een omgeving wat je mooi vindt en kies eventueel een verhaal bij je foto’s en laat de shoot beginnen! Denk bijvoorbeeld aan een fotoshoot…

  • …op een mooie natuur omgeving. In een bos of op het strand bijvoorbeeld.
  • …op een stoere karakteristieke locatie. In een kasteel of verlaten pand.
  • …op een persoonlijke locatie van jezelf. In je achtertuin of voor je eigen openhaard.
  • …op je eigen werk. Om zakelijk over te komen voor je nieuwe profiel foto voor LinkedIn.
  • …op de babykamer met je pasgeboren kindje of in de speeltuin met je kleine neefje.

Stel, je wil graag een shoot buiten in de natuur maar de dag van de shoot komt het met bakken uit de hemel vallen… dan moet de afspraak worden verzet of moet de shoot in overleg op een andere locatie worden gehouden.

Wat zit er bij inbegrepen:
  • Het digitaal ontvangen van alle foto’s die gemaakt zijn. De shoot is pas klaar wanneer jij denkt dat er genoeg mooie foto’s tussen zit.
  • Minimaal 5 foto’s worden professioneel bewerkt: belichting geoptimaliseerd, goede uitgesnede gemaakt en sommige foto’s worden zwart-wit gemaakt. Op verzoek wordt het gezicht bewerkt. Gladde huid, witte tanden, puistjes verwijderen ect.
  • Bij veel fotografen zit er wel weer een addertje onder het gras. Je moet dan alsnog de foto’s apart kopen als je ze foto’s wil gebruiken om af te drukken bijvoorbeeld. Dat is bij ons niet zo! Je krijgt waarvoor je betaald. Alle foto’s in top kwaliteit + minimaal 5 professioneel bewerkte foto’s!
Extra optie: 
  • De foto’s laten afdrukken op papier, op een prachtig canvas schilderij, of op bijvoorbeeld aluminium, hout of foam.
  • De foto’s laten afdrukken in een persoonlijke agenda of op een mok of wenskaarten. Vraag naar de mogelijkheden.
''Maar... Wat moet ik aan?''

…waar jij je prettig bij voelt en wat goed past bij de situatie van de foto! TIP: Niet te veel drukte in de kleding! Dan gaat alle aandacht uit naar de mensen zelf. Zorg er voor dat de kleding op elkaar is afgestemd. Het belangrijkste is dat er niet 1 persoon duidelijk domineert qua outfit, tenzij dat juist de bedoeling is natuurlijk. LET OP: in de herfst en winterperiode kun je beter lekkere warme truien aantrekken of meerdere lagen over elkaar inplaats van grote winterjassen aan te trekken als de shoot op een buitenlocatie is.

 

Klik hier en boek voor €25,- !!

Verras je vrouw met een stralende foto van jullie kinderen, of trakteer je ouders op een uniek cadeau voor hun jubileum of neem simpelweg gewoon is een keer een blinkende profiel foto. Er is er altijd een goede reden om mooie foto’s te laten maken. Voor vragen en/of boekingen vul het formulier in op de contacten pagina en we nemen contact met je op.

De prijs is exclusief eventuele aanschaf van decor of rekwisieten en gemaakte reiskosten van €0,40 cent per kilometer binnen Nederland vanaf Almelo gerekend.

 

rond2