IN EEN STUDIO

STUDIOSHOOT

De thuisstudio is de goedkope variant van een studio shoot. Je laat een studio in je eigenhuis bouwen. Wij nemen al het apparatuur mee wat nodig is voor een studio shoot. Zoals de achtergrond doeken de studioverlichting en het apparatuur. Jij hoeft alleen te zorgen voor stroom en een lege plek waar een scherm kan staan. Dat scheelt je enorm in de professionele studio kosten en het resultaat is er niet veel minder om. De kosten vallen onder een OP EEN LOCATIE shoot en dat is maar €25,- klik HIER voor de voorwaarden.

''Maar... wat is er zoal mogelijk met een thuisstudio shoot?''
  • Portret foto’s. Een statig portret van jezelf of een verbeterde klassen foto van je kind.
  • Baby foto’s. Slapend, spelend, zittend, lachend of huilend. Alles is leuk met baby’s
  • Een leuke herinnering van je huisdieren. Bijvoorbeeld een schattig hondenportret.

Het enige nadeel van de thuis studio shoot is dat het even beperkt is als je de ruimte waarin het moet gebeuren. Je kan niet al te veel decor en rekwisieten in beeld kwijt, dus een uitgebreide reclame of glamour shoot wordt al lastig als de locatie een gemiddelde woonkamer betreft. Hoe groter de locatie hoe meer er mogelijk is. In overleg bespreken we of de shoot op locatie gedaan kan worden of dat het moet gebeuren in een professionele studio.

''Maar... waar is de locatie van de studio?''

De studio is gevestigd in Deventer. In die studio kunnen foto’s worden gemaakt van complete gezinnen. Of bijvoorbeeld een uitgebreide glamour shoot. De studio shoot is eventueel ook op andere locatie’s te boeken. Vraag naar de mogelijkheden.

Boek voor €120,- een professionele studioshoot !!

De prijs is exclusief eventuele aanschaf van decor of rekwisieten en gemaakte reiskosten van €0,40 cent per kilometer binnen Nederland vanaf Almelo gerekend.

rond4