MUSIC RECORD

NEEM JE EIGEN MUZIEK OP

Heb jij altijd al jou eigen singel willen hebben? Jij zingt of speelt het in en wij doen de rest. Wij beschikken over professioneel opneem apparatuur dat geschikt is voor zang of muziek opname. Na de opname mixen wij de tape af zodat je een perfecte kwaliteit opname overhoudt. Je mag meerder sporen opnemen. Als zanger is dat handig voor de achtergrond koortjes en voor een band spreekt het voor zich.

''Maar... als ik alleen zing en ik bespeel geen instrument, wat dan?''

Nou dan proberen we voor je een instrumentale orkestband te regelen. Helaas zijn niet van alle nummers als een kant en klare orkestbanden en om die speciaal voor je te laten maken kost extra tijd, dus ook geld. en dat kunnen we niet in de lage prijs garanderen(Vraag na de mogelijkheden voor orkestbanden op maat).

Wat zit er bij inbegrepen?
  • Professioneel opgenomen geluidsbestand.
  • Kwalitatief afgemixt en gemastered.
  • Digitaal ontvangen via weTranfer in de mail
  • Meerdere sporen opnemen. Zoveel als nodig.

 

Klik hier en boek voor €25,-…

…PER NUMMER!!

Je hebt dat een nummer wat je als MP3 op je telefoon kan zetten of online kan zetten. Het is natuurlijk veel leuker om daar bewegende beelden bij te hebben dus pak het meteen groots aan en neem een professionele videoclip erbij…

Klik hier en boek een videoclip + music record voor99,-…

…EEN COMPLEET PAKKET!!

Verras je muzikale dochter met haar eigen videoclip, of neem wat demo’s voor jezelf op om te promoten bij radio stations. Voor vragen en/of boekingen vul het formulier in op de contacten pagina en we nemen contact met je op.

De prijs is exclusief eventuele aanschaf van decor of rekwisieten en gemaakte reiskosten van €0,40 cent per kilometer binnen Nederland vanaf Almelo gerekend.